Silicium-ixx Tabl 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Apoteek De Smedt nv

Thuislevering

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Silicium is één van de bestanddelen van het bindweefsel (botweefsel, kraakbeen, pezen, spieren, bloedvaten) dat ongeveer 40% van ons lichaam uitmaakt.

Het is ook in talrijke organen aanwezig zoals de lever, de nieren, de longen en het hart maar ook in de huid, het haar en de nagels.

Silicium heeft tal van gunstige effecten zoals bijvoorbeeld op het bindweefsel: het stimuleert de vorming van collageen en elastine alsook de groei van osteoblasten. Het geeft ondersteuning voor een gezonde huid, haren, botten en bloedvaten.

Silicium wordt gebruikt voor mobiliteit, flexibiliteit en beauty.

Minder bekend is dat Silicium ook beschermt tegen aluminium accumulatie in het brein.

Bij mobiliteitsproblemen is Silicium-ixX perfect te combineren met producten als PEA-ixX Plus, J-ixX Intense, J-ixX en HybrixX.

Silicium-ixX® bevat een gepatenteerd extreem goed opneembaar silicium (30 mg Mesoporosil®= 14 mg elementair Si) onder vaste vorm. Door een precursor van Si te mengen met een surfactant van de familie van de saponines wordt een mesoporeus silicium gevormd, dat in staat is om – in een oplossing – monomeer orthosiliciumzuur (OSA) of Si (OH)4 gecontroleerd vrij te maken en ongeëvenaarde absorptie van silicium.

Gebruik

De aanbevolen dagdosis is 1 tablet per dag, bij voorkeur nuchter.

Gegevens
CNK4481743
FabrikantenIXX Pharma
MerkenIxxpharma