Trisportpharma Lactosir Pot Caps 120

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apoteek De Smedt nv

Thuislevering

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

LACTOSIR • Melkzuurremmer. • Béta-alanine verhoogt onze natuurlijke melkzuur- blokker in onze spieren en remt zo de verzuring.

Gebruik

Posologie: Volgens de beschikbare literatuur neemt men best 4 tot 5 caps per dag verspreidt over de dag.

Samenstelling

Ingrediëntenlijst per capsule (vegetarische capsule)

Nederlandse benaming - h****oeveelheid

Beta-alanine 800 mg

Indicatie

Werking:

Tijdens inspanningen van hoge intensiteit worden er grote hoeveelheden H+ gevormd. Hierdoor gaan onze spieren verzuren en treedt er vermoeidheid op. Carnosine is een dipeptide bestaande uit Beta-alanine en L-histidine dat men terugvindt in de spieren. Carnosine is een natuurlijke stof die een "bufferende "werking heeft in de spieren. (intracellulair). Dus hoe meer carnosine in onze spieren hoe minder verzuring en spiervermoeidheid er zal optreden tijdens een intensieve inspanning. De hoeveelheid carnosine in de spier is medebepalend voor de prestatie tijdens korte maximale inspanningen waarbij verzuring optreedt.

Gegevens
CNK2509925
FabrikantenTrisport pharma
MerkenTrisport
Breedte60 mm
Lengte60 mm
Diepte119 mm