Reneel Comp 50 Heel

Geneesmiddel
Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Apoteek De Smedt nv

Thuislevering

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Tabletten voor oraal/oromucosaal gebruik. 50 tabletten

Gebruik

De aanbevolen dosering is 3x daags 1 tablet. In overleg met de arts kan de dosis worden verhoogd. Adolescenten van 12 tot 18 jaar: 3x daags 1 tablet innemen. Kinderen van 6 tot 11 jaar: 2x daags 1 tablet innemen. Zonder medisch advies niet toedienen aan kinderen jonger dan 6 jaar. Het wordt aanbevolen de tabletten in de mond te houden tot ze zacht worden, voor ze in te slikken. De tabletten moeten niet volledig opgelost zijn, maar eerder uit mekaar beginnen vallen en kunnen dan ingeslikt worden, indien gewenst met wat water. Voor kinderen kunnen de tabletten eventueel geplet worden, toegevoegd worden aan een kleine hoeveelheid water en dan toegediend.

Samenstelling

Berberis vulgaris D2; Cantharis vesicatoria D5, Nitricum acidum D4, Pareira brava D3, Plumbum aceticum D6, Sabal serrulata D2; Causticum D4; Alumina D12. De andere bestanddelen (hulpstoffen) in dit middel zijn: Lactosum monohydricum, Magnesii stearas.

Indicatie

Reneel is een homeopathisch geneesmiddel met bestanddelen traditioneel gebruikt voor de symptomatische behandeling van klachten van de urinewegen.

Contra indicatie

Overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of voor één van de hulpstoffen.

Gegevens
CNK0467571
FabrikantenHeel Belgium
MerkenHeel
Breedte37 mm
Lengte35 mm
Diepte60 mm
Bijsluiter