Physcience Sunsublim Bronz.spec. P Clair Caps 3x28

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apoteek De Smedt nv

Thuislevering

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dit is de bondgenoot van een lichte en gevoelige huid. Om die beter te wapenen tegen UV-stralen, de aanmaak van melanine te stimuleren en langer burin te blijven, heeft deze versie van Sunsublim een specifiek uitgekiende formule:

Een natuurlijk trio van carotenoïden: bètacarotenen, alfacarotenen en lycopeen om de natuurlijke bruining te helpen stimuleren. Astaxanthine, een pigmenterend en antioxiderend bestanddeel.

De formule is ook verrijkt met vitamine C, vitamine E, zink, selenium en cacaopolyfenolen, en heeft een antioxiderende werking om deze broze huid beter te beschermen tegen het agressieve effect van UV.

  • Zorgt voor een gelijkmatige en homogene bruine kleur dankzij de stimulering van de bruine kleur en de correctie van pigmentafwijkingen
  • Bevordert een gesublimeerde huid
  • Beschermt cellen tegen oxidatieve stress, met name dankzij de werking van vitamine E en zink

Sunsublim beschermt niet tegen zonnebrand: een goede zonbescherming is essentieel.

Gebruik

1 capsule per dag bij de maaltijd innemen met een groot glas water. Minstens 15 dagen voor, tijdens en na de blootstelling innemen om de bruine kleur te verlengen.

Samenstelling

Capsule-ingrediënten:

Carthamus tinctorius L. saffloerolie – Envelop: Rundergelatine – Stabilisator: glycerol – Tomatenextract Lycopersicon esculentum Mill. – Vitamine C (L-ascorbinezuur) – Zink (Zinkgluconaat) – Theobroma cacao L. cacao-extract – Vitamine E (DL-alfa-tocoferylacetaat) – Haema tococcus pluvialis zeewierextract – Dunaliella zeewierextract satina (Dunal) Teodoresco in olijf olie – Verdikkingsmiddelen: E471, colloïdaal silica [nano] E551 – Wortelmaceraat Daucus carota L.in zonnebloemolie – Kleurstof: rood ijzeroxide E172 – Selenium (natriumselenaat) – Natuurlijke vanillesmaak.

Voedingssamenstelling Voor 1 capsule % NRV
Dunaliella salina zeewier extract inclusief:

beta-caroteen

alfa-caroteen

19,55 mg

4,8 mg

0,4 mg

100%

Haematococcus pluvialis zeewierextract of astaxanthine 22mg

1mg

Zink 7,5 mg 75%
Lycopeen 7mg
Selenium 50 g 90%
Vitamine C 40mg 50%
Vitamine E 12mg 100%
Wortelmaceraat 10mg
Saffloer olie 224mg
cacao extract 25mg

NRV: Voedingsreferentiewaarde

Indicatie

Voorbereiden van de huid voor de zon.

Contra indicatie

Niet geschikt voor opgroeiende kinderen en adolescenten, zwangere vrouwen of borstvoeding. Niet aanbevolen voor rokers. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Gegevens
CNK3533031
FabrikantenAmophar, Axone Pharma
MerkenNutreov
Breedte93 mm
Lengte136 mm
Diepte81 mm