Over ons

Wie zijn wij?

Apoteek De Smedt is al meer dan 40 jaar een vaste waarde in jouw gezondheid!   

Apotheker Anny De Smedt richtte de apotheek reeds op in 1974. Wat ooit begon in een kleine ruimte op de Gentsesteenweg, groeide geleidelijk uit tot de huidige apotheek op het Sint-Hubertusplein. De apotheek werd een begrip op het gebied van gezondheid in Asse Terheide en omstreken; een plek waar je met raad en daad werd bijgestaan door Anny en haar team.    

Na 40 jaar blaast er nu een nieuwe, frisse wind door het interieur. De apotheek is vernieuwd maar de filosofie van het team is onveranderd gebleven.
Apotheker Katleen Van Beneden en assistentes Anne Marie Gabriëls en Evi Pessemiers staan elke dag paraat om je persoonlijk advies te geven voor jouw gezondheid. Hiervoor werken zij graag samen met je (huis)arts, kinesist, verpleegkundige of andere zorgverlener.
Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke opleidingen om helemaal up to date to blijven.  
Achter de schermen staat Anny met haar jarenlange ervaring ook nog altijd paraat.  

Hopelijk tot binnenkort in onze apotheek!  

Warme groeten, het team van apotheek De Smedt 

Katleen Van Beneden  -    Apotheker-titularis

Anny De Smedt   -   Apotheker

Evi Pessemiers      Assistente

Annemie Gabriëls    Assistente

Ons CPC-avontuur 2023

Onze apotheek

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht