OCULO-HEEL OOGDRUP MONODOS 15X0,45ML

Geneesmiddel
Onmiddellijk beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Apoteek De Smedt nv

Thuislevering

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Oogdruppels, oplossing. 15 monodoses van 0,45ml

Gebruik

3-4 maal daags 1-2 druppels in het aangetaste oog aanbrengen. Wanneer na 3 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren, dient een arts te worden geraadpleegd. De steriele monodosis vlak vóór het gebruik openen. De ampul openen door het bovenste deel al draaiend te verwijderen. Door de ampul zachtjes in te drukken, kan de vloeistof in het oog gedrup-peld worden. De inhoud van de monodosis is toereikend voor één toepassing, dus voor het eenma-lig druppelen in het linker- en/of rechteroog. Een geopende dosis niet bewaren.

Samenstelling

Euphrasia officinalis D5, Cochlearia officinalis D5, Jaborandi D5, Echi-nacea D5. Excipients : Chlorure de sodium, phosphate monosodique dihydraté, phosphate disodique dihydra-té, eau pour préparations injectables.

Indicatie

Oculo-Heel is een homeopathisch geneesmiddel met bestanddelen die traditioneel gebruikt wor-den bij irritatie van de ogen.

Contra indicatie

Overgevoeligheid voor een van de werkzame bestanddelen of hulpstoffen, of voor planten van de Composietenfamilie.

Gegevens
CNK1328814
FabrikantenHeel Belgium
MerkenHeel
Breedte78 mm
Lengte76 mm
Diepte27 mm
Hoeveelheid verpakking15
Bijsluiter