Lepivits Vit D3 Max 3000ui Caps 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apoteek De Smedt nv

Thuislevering

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vit D3 Max combineert 3000ui vitamine D met een extract van lijnzaadoliepoeder, rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, waaronder alfa-linoleenzuur. De stabi- liteit van de vetzuren wordt gehandhaafd door de toevoeging van natriumascorbaat (een natuurlijk antioxidant). De goede vetten in lijnzaad vergemakkelijken de intes- tinale assimilatie van cholecalciferol, maar ook de expressie van cellulaire vitamine D-receptoren. Dit voedingssupplement zorgt voor een optimale dagelijkse inname van vitamine D.

GEZONDHEIDSCLAIMS

- Ondersteunt de normale calcium- en fosforopname, het calciumgehalte in het bloed en de normale bot- en tandstructuur;

- Betrokken bij de differentiatie van witte bloedcellen en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem;

- Helpt de normale spierfunctie te behouden.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

- Cholecalciferolvorm in combinatie met lijnzaadpoeder verhoogt de biologische beschikbaarheid van vitamine D;

- De vetzuren worden gestabiliseerd door een natuurlijk natriumascorbaat antioxidant;

- Natuurlijke galenische vorm (pullulan) en excipiëns (rijstzetmeel).

Gebruik

1 capsule per dag bij een maaltijd en een glas water. Alleen voor volwassenen.

Samenstelling
Ingrediënten

Lijnzaadoliepoeder (Linum usitatissimum - draagstoffen: maïssiroop, zetmeel, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, antioxidant: natriumascorbaat) - rijstzetmeel; capsule omhulsel: pullulan - vitamine D3 (cholecalciferol).

Voedingsanalyse 1 caps R %*

Lijnzaadolie poeder (zaad)

125mg -
Vitamine D 75μg = 3000UI 1500
Indicatie

AANBEVELINGEN

Voedingssupplementen kunnen een gevarieerde en evenwichtige voeding niet ver- vangen. Te nemen als onderdeel van een gezonde levensstijl. Informeer uw arts als u gelijktijdig medicijnen gebruikt. Dit product is alleen voor volwassenen. Niet gebruiken voor kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur en op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Contra indicatie

Dit product is alleen voor volwassenen. Niet gebruiken voor kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Gegevens
CNK3912250
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Breedte58 mm
Lengte98 mm
Diepte58 mm
Hoeveelheid verpakking30