Controchol Forte Tabl 60 Nf Verv.3761905

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Apoteek De Smedt nv

Thuislevering

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Controchol Forte is voor volwassenen die een normale cholesterol- en suikerspiegel willen behouden met een natuurlijk product - bovenop het aanpassen van leef- en voedingsgewoonten.

ControChol Forte is een voedingssupplement met een meervoudige werking op basis van rode gist rijst, berberine en chroom.

  • Rode gist rijst bevat monacoline K. De monacoline K aanwezig in ControChol Forte is getest op de afwezigheid van citrinine.
  • Berberine is een natuurlijke substantie die goed is voor het triglyceridegehalte en helpt de cholesterol te beheersen.
  • Chroom is een essentieel spoorelement dat bijdraagt tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel.
Gebruik

Volwassenen (ouder dan 18 jaar): 1 tablet per dag, tijdens of vlak na het avondmaal.

ControChol Forte mag het hele jaar door zonder onderbreking worden gebruikt.

Samenstelling

Ingrediënten per tablet:

500 mg berberine HCl (526 mg Berberis aristata extract gestandaardiseerd aan 95% berberine); vulstof: microkristallijne cellulose; 2,99 monacoline K (99,667 mg rode gist rijst (Monascus purpureus) gestandaardiseerd aan 3% monacoline K); antiklontermiddel: tricalciumfosfaten, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, mono- en diglyceriden van vetzuren; glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; emulgator: gecrosslinkte natriumcarboxymethylcellulose; antiklontermiddel: dicalciumfosfaten; stabilisator: beta-cyclodextrine, stearinezuur; glansmiddel: hydroxypropylcellulose; kleurstof: ijzeroxide rood; 0.383 mg chroompicolinaat (chroom 41 µg – 103% RI*); bevochtiger: glycerine

*RI: referentie-inname.

Indicatie

Normaal cholesterol- en suikerspiegel.

Contra indicatie

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier-, of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (vb. cholesterolverlagers), en personen die intolerant zijn voor statines.

We bevelen aan om dit product niet tegelijk in te nemen met pompelmoes (sap of fruit), orale antidiabetica, ciclosporine, anticoagulantia en levodopa (L-DOPA) zonder medisch advies.

Gelijktijdige inname van antacida kan de opname van chroom verminderen.

Gelijktijdige inname van ControChol Forte en levothyroxine (L-thyroxine) wordt afgeraden; indien u beide producten moet innemen, raden we aan om L-thyroxine 's morgens en ControChol Forte 's avonds in te nemen.

ControChol Forte mag een medische behandeling, die door een arts werd voorgeschreven voor een te hoog cholesterolgehalte, niet vervangen.

Vraag advies aan uw behandelende arts of apotheker in geval van twijfel, indien u andere geneesmiddelen of voedingssupplementen inneemt.

Gegevens
CNK4399903
FabrikantenEurogenerics (EG) Generics & Consumer
MerkenEurogenerics (EG)