Vertigoheel Tabl 100

Geneesmiddel
Onmiddellijk beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Apoteek De Smedt nv

Thuislevering

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Tabletten voor oraal/oromucosaal gebruik. 100 stuks

Gebruik

Volwassenen en adolescenten 12-18 jaar: Gebruikelijke dosis: 3x daags 1 tablet. In overleg met de arts kan de dosis worden verhoogd tot 3x daags 3 tabletten en geleidelijk worden afgebouwd: de eerste week 3x daags 3 tabletten, de tweede week 3x daags 2 tabletten en vanaf de derde week 3x daags 1 tablet. Kinderen 2-11 jaar: 3x daags 1 tablet. Indien de klachten niet verbeteren of verergeren na 48u, dient een arts te worden geraadpleegd. Herhaald gebruik van dit geneesmiddel of gebruik gedurende meer dan 14 dagen dient te gebeuren onder toezicht van een arts. Het wordt aanbevolen de tabletten in de mond te houden tot ze zacht worden, voor ze in te slikken. De tabletten moeten niet volledig opgelost zijn, maar eerder uit mekaar beginnen vallen en kunnen dan ingeslikt worden, indien gewenst met wat water. Voor kinderen kunnen de tabletten eventueel geplet worden, toegevoegd worden aan een kleine hoeveelheid water en dan toegediend.

Samenstelling

Cocculus indicus D4; Conium maculatum D3, Ambra grisea D6, Petroleum D8. Hulpstoffen: Lactosum monohydricum, Magnesii stearas.

Indicatie

Vertigoheel is een homeopathisch geneesmiddel voor gebruik bij duizeligheid en draaierigheid van verschillende oorsprong.

Contra indicatie

Overgevoeligheid voor één van de werkzame bestanddelen of hulpstoffen.

Gegevens
CNK2487874
FabrikantenHeel Belgium
MerkenHeel
Breedte48 mm
Lengte46 mm
Diepte73 mm
Bijsluiter