Natural Energy - Selenium 50 Caps 180

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Apoteek De Smedt nv

Thuislevering

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Selenium is een mineraal spoorelement met een sterke anti-oxidatieve werking. Tal van wetenschappelijk studies tonen immers aan dat Selenium de cellen van ons organisme beschermt tegen oxidatieve stress. Selenium draagt eveneens bij tot het normaal functioneren van het immuun systeem.

Selenium is een spoorelement waar we maar heel weinig van nodig hebben (daarom wordt het ook een spoorelement genoemd), maar het gehalte aan spoorelementen, zoals Selenium, in onze voeding is de laatste decennia sterk gedaald door de industrialisatie van de landbouw enerzijds en het veranderen van onze eetgewoonten anderzijds. Een dagelijkse inname van een Selenium voedingssupplement kan hierdoor nuttig zijn.

Selenium is immers als krachtig anti-oxidantium onmisbaar is bij de vorming van glutathionperoxidase, een belangrijk anti-oxidatief enzym dat de cellen van ons lichaam beschermt tegen de oxidatieve schade veroorzaakt door de vrije radicalen superoxide en waterstofperoxide.

Bovendien draagt Selenium bij tot een normale spermatogenese, wat uiteraard belangrijk is voor de vruchtbaarheid van de man.

Voor het behoud van normale, gezonde haar en nagels levert selenium eveneens zijn bijdrage.

Gebruik

1 tot 2 capsules per dag bij voorkeur op een nuchtere maag.

Samenstelling

Vulstof (Microkristallijne cellulose), Plantaardige capsule (Hydroxypropylmethylcellulose), Seleen (L-selenomethionine) 50μg (90,91% RI), Jood (Kaliumjodide) 50μg (33,33% RI), Antiklontermiddelen (Magnesiumsilicaat, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide)

Indicatie

Bescherming tegen oxidatieve stress - immuunsysteem - normale spermatogenese

Contra indicatie

Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker. Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Gegevens
CNK4418364
FabrikantenCeres Pharma
MerkenNatural Energy