Vitasil Articulasil+msm 500ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apoteek De Smedt nv

Thuislevering

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vitasil Glucosamine Chondroïtine 1500/800 MG is een vloeibaar voedingssupplement dat, dankzij koper, bijdraagt tot de instandhouding van normaal bindweefsel, zoals kraakbeen. De formule bevat ook glucosamine, organisch silicium, chondroïtine en MSM. Silicium is van nature aanwezig in het lichaam. Op de leeftijd van 35 jaar is meer dan 80% van je siliciumreserves al uitgeput. Daarom is het belangrijk silicium aan te vullen om de sterkte van het bindweefsel te behouden.

- Vloeibaar voedingssupplement

- Met koper voor het behoud van soepel kraakbeen en bindweefsel

- Met organisch silicium met hoge biologische beschikbaarheid

Gebruik

Schudden voor gebruik. 15 ml 3x daags, bij voorkeur voor de maaltijd. Niet verdunnen met water.

Samenstelling

Gezuiverd water; methylsulfonylmethaan; D-glucosaminesulfaat 2 KCI (product van Schaaldieren); chondroïtinesulfaat (product van Schaaldieren); kiezelzuur (monomeer); zinkgluconaat; vloeibaar extract van brandnetelblad (urtica dioica); kopergluconaat; stabilisatoren: xylitol, fosforzuur, xanthaangom, guarpitmeel; aroma's; emulgator: acaciagom; zoetstof: sucralose.

Indicatie

Soepel kraakbeen, bindweefsel.

Contra indicatie

Niet aanbevolen tijdens zwangerschap en borstvoeding. Bij kinderen onder de 12 jaar.

Gegevens
CNK3361821
FabrikantenOcebio
MerkenVitasil