Burnshield Hydrogel 125ml Covarmed

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apoteek De Smedt nv

Thuislevering

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Wat doe je bij kleine brandwonden, zoals verbrandingen aan het fornuis of aan een hete pan? Dan is Burnshield gel spray de ideale oplossing. Ook tegen zonnebrand of schaafwonden is dit een zeer beproefd middel. De spray is geschikt voor eerste-, tweede- en derdegraads brandwonden en is onmisbaar in de verbandtrommel.

Heb je een brandwond opgelopen? Spoel de verbrande plek onmiddellijk met lauw stromend water. Breng daarna de spray aan. Verwijder alle voorwerpen die voor beknelling kunnen zorgen, zoals sierraden of kleding. Verbind de brandwond vervolgens met fixatieverband, plastic of huishoudfolie.

Burnshield is een veilige, efficiënte en volwaardige koelmethode van brandwonden. De spray bestaat grotendeels uit water (96%) met conserveringsmiddelen. Het belangrijkste bestandsdeel, 'Tea Tree Olie', doodt bacteriën en stimuleert het natuurlijke herstel van de huid. Bovendien voorkomt het de vorming van littekenweefsel. De spray is altijd klaar voor gebruik en kleeft niet aan de wond.

Burnshield gel spray is 6 tot 12 uur werkzaam.

Gegevens
CNK2953651
FabrikantenCovarmed
MerkenCovarmed
Breedte50 mm
Lengte169 mm
Diepte38 mm